Мовні індикатори як підґрунтя класифікації актів позитивної і негативної реакції (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто мовні індикатори функцій актів позитивної і негативної реакції, проаналізовано наявні класифікації індикаторів цих актів та запропоновано власну класифікацію.
Keywords: індикатор; позитивна / негативна реакція; мовленнєвий акт згоди / незгоди; стереотипні / нестереотипні індикатори; стандартний / нестандартний перформатив