Про полісемію у польській лінгвістичній терміносистемі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізовано явище полісемії у польській лінгвістичній терміносистемі, з’ясовано причини її виникнення, виявлено основні типи багатозначності польських лінгвістичних терміноодиниць, визначено специфіку семантичної структури багатозначних лінгвістичних термінів у польських тлумачних та термінологічних словниках.
Keywords: полісемія; лінгвістична терміносистема; тлумачні та термінологічні словники