Прикметникові словосполучення термінологічного характеру в сучасній мові медицини (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У науковому дослідженні йдеться про складні номінації – композити термінологічного характеру в сучасній мові медицини. Акцент зроблено на прикметникових термінах-словосполученнях: дається оцінка таким багатокомпонентним утворенням, розглядаються їхні специфічні семантико-структурні ознаки, своєрідні умови й особливості функціонування.
Keywords: термін(и); термінологія; українська медична термінологія; багатокомпонентні утворення; прикметникові словосполучення