Функціонально-категорійна парадигма віддієслівного прислівника в семантико-синтаксичній структурі речення (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблеми функціонально-категорійної парадигми віддієслівного прислівника в семантико-синтаксичній структурі речення. Основна увага зосереджена на аналізі функціонального потенціалу дієприслівника та реалізації категорій предикатності, валентності, атрибутивності в реченнєвих конструкціях.
Keywords: дієприслівник; категорія; функція; атрибутивність; валентність; семантико-синтаксична структура речення