Спонукальна модальність рекламного тексту (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Статтю присвячено дослідженню спонукальної модальності в сучасному рекламному середовищі. Висвітлено питання про структурні та психолінгвістичні особливості конструкцій, спонукальних за метою висловлювання.
Keywords: модальність; спонукальна модальність; акт волевиявлення