Мовне кліше і фразеологічна дилема (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті висвітлюються теоретичні питання мовного кліше, зокрема статусу і специфіки цих лінгвоодиниць в аспекті розв’язання проблеми щодо обсягу фразеології у вітчизняному й зарубіжному мовознавстві.
Keywords: мовне кліше; теорія кліше; фразеологія