Функції активних нечленних дієприкметників теперішнього часу в давньоруськоукраїнській мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена аналізу давніх і становленню нових функцій активних нечленних дієприкметників теперішнього часу в руськоукраїнській мові ХІ – ХІІІ ст.
Keywords: активні нечленні дієприкметники; означення; іменна частина складеного присудка; узгодження та неузгодження дієприкметників