Специфіка функціонування одоративної лексики у творах М. Коцюбинського (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Лексика сприйняття постійно перебуває в колі уваги науковців. У статті розглядається функціонування одоративної лексики в творчості М. Коцюбинського, визначено відповідні тематичні групи лексем із семантикою «запах».
Keywords: лексика відчуття; тематичні групи; запах; одоративна лексика