Деякі аспекти зняття граматичної неоднозначності словоформ у текстах художнього стилю (на матеріалі прозових та поетичних творів) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядаються якісні та кількісні характеристики даних, отриманих у результаті застосування алгоритму для автоматичного зняття неоднозначності словоформ, які виступають як власні і загальні назви.
Keywords: граматична неоднозначність словоформ; дизамбігуація (зняття неоднозначності словоформ); алгоритм; власна назва; загальна назва