Емоційний стан страху та його вербалізація у прозовому тексті (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена вивченню вербальної презентації емоційного стану страху в прозовому тексті, виявленню конституентів функціонально-семантичного мікрополя «Страх», їх розподілу за тематичними групами, синонімічними рядами. Окрім номінативних одиниць, були проаналізовані елементи невербального коду емоції.
Keywords: функціонально-семантичне мікрополе; прозовий текст; вербалізація; страх