Лис (Лисиця) і Вовк (Вовчиця) в інтерпретації української літературної казки ХІХ століття (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті висвітлюються особливості трактування традиційних казкових персонажів Лиса (Лисиці) і Вовка (Вовчиці) в текстах літературних казок ХІХ століття, а також авторські особливості її творців.
Keywords: казка; народна казка; літературна казка; порівняльні конструкції; зооніми