Функції детермінологічної лексики у творах херсонських поетів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті на матеріалі творів поетів Херсонщини з’ясовано функції детермінологічної лексики; проаналізовано використання художньо-стилістичних можливостей детермінологічної лексики, що служить для посилення виразності, емоційності, створення яскравого, оригінального образу.
Keywords: лексична система; термінологія; детермінологічна лексика; термін