Фразеологізми як засіб створення комічного в художніх текстах (на матеріалі творів для дітей письменників ХІХ – початку ХХ століття) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто  способи і прийоми використання фразеологізмів як засобу створення комічного в художніх творах для дітей.
Keywords: фразеологізм; мовні засоби створення комічного; естетична функція