Навчання лексики в курсі української мови як іноземної (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано особливості засвоєння лексики під час навчання української мови як іноземної; розглянуто лінгвістичні, психологічні та лінгводидактичні чинники у збагаченні словникового запасу студентів-іноземців.
Keywords: українська мова як іноземна; навчання лексики; лінгвістичні основи; психологічні чинники; оносемасіологія