Система вправ у формуванні фоностилістичних умінь і навичок учнів профільних класів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано поняття «фоностилістичні уміння і навички» учнів профільних класів; розглянуто систему вправ для ефективного формування фоностилістичних умінь і навичок.
Keywords: фоностилістичні уміння і навички; класифікація вправ; стилістичне редагування