Особливості контрольних заходів при вивченні історичної граматики за кредитно-модульними підходами (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті запропоновано авторський підхід до здійснення контролю за якістю знань студентів з історичної граматики української мови, коли вона викладається за змістовими модулями. Наводяться зразки   контрольних робіт з історичної морфології.
Keywords: історична граматика; змістовий модуль; контрольні рівні