Прийоми евристичного навчання при вивченнi iнтеракцiї мови та культури (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядаються прийоми евристичного навчання, які можна застосувати при формуванні лінгвокультурологічної компетенції школярів.
Keywords: лінгвокультурологічна компетенція; мова; культура; навчання