Психологічні чинники у процесі формування комунікативної компетентності майбутніх викладачів економіки (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
На основі узагальнення пріоритетних психологічних надбань юнацького віку та зростання статусу категорії спілкування автором статті виокремлено психологічні умови та передумови формування комунікативної компетентності, які недостатньо конкретизовано в науковій літературі. Визначено факультативні психолого-педагогічні чинники, які сприятимуть формуванню комунікативної компетентності майбутніх викладачів економіки.
Keywords: студентський вік; психологічні умови; психологічні передумови; формування комунікативної компетентності; майбутній викладач економіки