Мовні маркери як характеристика конфліктності й анконфліктності особи (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті описано мовні маркери, які характеризують конфліктність і анконфліктність осіб в інтерперсональному спілкування; визначено захисні мовленнєві механізми осіб у конфліктній взаємодії.
Keywords: конфліктна взаємодія; мовні маркери; конфліктність і анконфліктність особи