Актуальні проблеми формування одоративної лексики в українській мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
Лексика сприйняття постійно перебуває в колі уваги науковців. У статті обґрунтовується необхідність комплексного діахронічного розгляду на широкому історичному матеріалі формування одоративної лексики як окремої семантичної групи в українській мові через відсутність спеціальних праць із розглядуваної проблеми.
Keywords: лексика відчуття; семантична група; запах; одоративна лексика