Особливості семантичного й прагматичного аспектів зооморфних фразеологізмів в англійській та українській мовах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
Статтю присвячено зіставному аналізові зооморфних фразем, які виражають моральні якості людини в англійській та українській мовах. Особлива увага звертається на оцінний компонент, тобто схвальну чи несхвальну оцінку, який є основою в конотативному статусі фразеологічної одиниці.
Keywords: семантичне значення; прагматичне значення; зооніми; оцінність