Словотвірна структура іменників pluralia tantum в українській мові ХІV−ХV ст. (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті крізь призму лексико-словотвірних типів здійснено дериваційний аналіз похідних, що вживаються тільки у формі множин, у староукраїнській мові ХІV−ХV ст.
Keywords: словотвірна структура; словотвірне значення; іменники pluralia tantum; нульсуфіксація; суфіксація