Стилістичні фігури і тропи у циклі сонетів Е. Спенсера «Amoretti» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті подано аналіз стилістичних фігур і тропів, які використовує англійський поет-гуманіст XVI ст. Едмунд Спенсер у циклі сонетів «Amoretti». Автор досліджує значення стилістичних прийомів для цілісності розуміння поетичної манери Е. Спенсера.
Keywords: Е. Спенсер; сонет; стилістичні фігури; тропи