Південно-східні говіркові риси у збірці поезій Івана Манжури «Степові думи та співи» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті висвітлюються лексичні, фразеологічні, морфологічні та синтаксичні особливості південно-східних говірок, зафіксованих у поезіях Івана Манжури наприкінці XIX століття.
Keywords: жива народна мова; діалектна лексика; фонетичні, морфологічні, синтаксичні риси; мовно-літературна норма