Особливості опису темпоральної структури публіцистичних текстів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті проаналізовані логіко-філософські погляди на поняття «час»; визначені екстралінгвістичні чинники, що впливають на організацію темпоральної структури текстів публіцистичного стилю.
Keywords: час; темпоральність; темпоральна структура тексту; публіцистичний стиль