Прагматика сучасного рекламного тексту (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті порушено ряд питань, що стосуються  сучасного рекламного тексту, зокрема його структурних та функційних особливостей.  Розглянуто перлокутивний, прагматичний ефект висловлення. Проаналізовано психолінгвістичні чинники впливу, виражені засобами синтаксичного рівня мови.
Keywords: прагматика; рекламний текст; синтаксичні засоби мови