Функціонування суржикових лексичних елементів у текстах сучасної української прози (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті описано особливості функціонування суржикових лексичних елементів у текстах української постмодерної прози; указано на специфіку використання письменниками цих одиниць порівняно з іншими позасистемними (нелітературними) мовними одиницями.
Keywords: суржикові лексичні елементи; українська постмодерна проза