Емоційно-експресивна лексика в поетичному мовленні (на матеріалі творів Ліни Костенко) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті розкрито роль емоційно-експресивної лексики  в поетичному мовленні Ліни Костенко, визначено індивідуально-авторське використання інгерентної та адгерентної емоційної лексики як основи  експресивності. Доведено, що в поетичному контексті емоційно-експресивна лексика набуває додаткових відтінків значення
Keywords: емоційність; експресивність; емоційно-експресивна лексика