Лексико-семантичні та функціонально-стилістичні особливості лексики на позначення зброї в романі П. Загребельного «Роксолана» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті аналізуються семантичні, функціональні та стилістичні особливості лексики на позначення зброї в романі П. Загребельного «Роксолана». Йдеться про розгалуження семантичної структури військової лексики, що спричиняє розширення сфери її функціонування.
Keywords: військова лексика; семантична структура; номінативна функція