Система завдань і вправ для формування мовної особистості на профільному рівні навчання фонетики (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті проаналізовано різноманітні класифікації вправ, подано наукову класифікацію завдань і вправ для формування мовної особистості на профільному рівні навчання фонетики.
Keywords: критерії класифікації; система вправ; фонетико-лінгвістичні вправи; фонетико-мовленнєві вправи; фонетико-комунікативні вправи; фоностилістичні вправи