Лінгводидактичні засади навчання морфології в загальноосвітній школі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті висвітлено лінгводидактичні засади навчання морфології в загальноосвітній школі, охарактеризовано специфічні принципи засвоєння навчального матеріалу з морфології, окреслено шляхи реалізації сучасних підходів у навчанні української мови.
Keywords: закономірності навчання української мови; принципи навчання української мови; специфічні принципи; специфічні прийоми навчання морфології