Творення нових іменників багатоосновними способами (на матеріалі газети «Україна молода») (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті розглянуто словотвірну структуру складних і складноскорочених іменників, що виникли в українській мові останнім часом. Матеріалом дослідження послужили публіцистичні та інформаційні тексти газети “Україна молода” за 2005–2006 роки. Способи творення нової лексики в засобах масової інформації певною мірою відбивають тенденції  сучасного новотворення загалом.
Keywords: композити; юкстапозит; абревіатура; багатоосновні способи словотвору; новотвір