Явище множинної словотвірної мотивації в мовознавстві (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті йдеться про множинну словотвірну мотивацію в лінгвістиці, її специфіку в українській мові. Полімотивація – результат історичного розвитку слова (групи слів). Виділено основні види множинної мотивації в українській мові.
Keywords: словотвірна мотивація; дериват; полімотивація