Структурно-семантична та функціональна своєрідність українських діалогізованих замовлянь (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті окреслено структурно-семантичні й функціональні особливості українських діалогізованих замовлянь. Ці особливості зумовлені магічно-практичним призначенням замовлянь, своєрідністю світоглядної системи, у межах якої створюються та побутують магічні заговірні тексти.
Keywords: замовляння; структура тексту; магічний світогляд