Звертання в поетичному мовленні (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті йдеться про функціонування звертань у поетичних творах. Автор досліджує мовні засоби, за допомогою яких передається семантика адресатності. Особливу увагу акцентовано на тематичних групах риторичних звертань, уживання яких у поетичних текстах пов’язане з явищем комунікативного перенесення.
Keywords: функція характеризації; функція номінації; риторичні звертання