Імітаційно-ігровий підхід у підготовці вчителя-філолога до інноваційної діяльності (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті йдеться про можливості імітаційно-ігрового підходу в підготовці вчителя-філолога до інноваційної діяльності; імітація і гра допомагають усвідомити необхідність інновацій у педагогічній роботі, оволодіти прийомами творчої діяльності, стимулюють потребу вчителя-філолога в нестандартному виконанні професійних функцій.
Keywords: імітація; гра; інноваційний підхід; інноваційна діяльність; інновація