Формування професійної компетенції майбутнього вчителя-словесника при засвоєнні синтаксичної теорії (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті висвітлюються лінгводидактичні засади формування професійної компетентності майбутнього вчителя-словесника при опануванні методики навчання односкладного речення.
Keywords: професійна компетенція; комунікативно-функціональний підхід; односкладне речення