Конфікси з постпозитивним компонентом -ок в історії української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті досліджуються шляхи формування структури і розвиток семантики конфіксальних дериватів з афіксами су-…-ок, з(с)-…-ок, пере-…-ок, перед-…-ок, роз-…-ок, уз-…-ок, у-…-ок, через-…-ок протягом писемного періоду розвитку української мови.
Keywords: конфікс; конфіксальний дериват; конфіксальний спосіб творення