Розвиток писемного мовлення школярів засобами інтерактивного навчання (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто особливості процесу розвитку писемного мовлення як виду мовленнєвої діяльності, що потребує мотиваційного забезпечення, створення атмосфери інтелектуальної взаємодії шляхом застосування інтерактивних методів навчання. Автор обгрунтовує необхідність урахування кореляції між добором інтерактивних стратегій та етапністю роботи над писемним мовленням школярів.
Keywords: писемне мовлення; мотивація; інтерактивне навчання; інтерактивні стратегії