Формування орфографічних умінь і навичок учнів засобом використання активних методів навчання в процесі вивчення німецької мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто проблему формування орфографічних умінь і навичок учнів у процесі вивчення німецької мови.