Функціональні особливості використання запозичень у німецькій мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто проблему функціонування запозичень з англійської мови та особливості їх використання в німецькій мові, а також можливості асиміляції іншомовних слів та їх словотвірна продуктивність.