Творческая эволюция М. Зощенко (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Статтю присвячено проблемі творчої еволюції М. Зощенка, обумовленою еволюцією ставлення автора до свого героя.