К вопросу об этапах изучения художественного стиля барокко (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті здійснено огляд етапів реабілітації художнього стилю бароко, висвітлено стан вивчення проблеми та обґрунтовано її актуальність.