Ошибки и коррективная обратная связь: современная теория об ошибках и их исправлении на практических занятиях (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто сучасний толерантний підхід до виправлення помилок на практичних заняттях з іноземної мови.