Мовознавство в питаннях і відповідях для вчителя й учнів 5 класу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Статтю присвячено проблемі застосування результатів мовознавчих досліджень у практиці проведення вступних уроків з української мови.