Кольорономени на позначення географічних та топографічних найменувань у пам’ятках середньоукраїнської та новоукраїнської мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2017)
Вивчення лексичної системи в її історичному розвитку неможливе без дослідження історії та особливостей розвитку окремих тематичних груп, зокрема кольорономенів. У статті проаналізовані кольоронайменування на позначення географічних та топографічних назв у пам’ятках середньоукраїнської та новоукраїнської мови.
Keywords: кольороназва; дериват; тематична група; номен; похідні; географічні; топографічні назви