Українська мова: критерії, показники, рівні сформованості міжкультурної компетентності міжкультурної комунікації студентів-іноземців (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2019)
Статтю присвячено проблемі визначення критеріїв, показників та рівнів сформованості міжкультурної компетентності міжкультурної комунікації студентів-іноземців у процесі навчання української мови. Проаналізовано погляди науковців щодо структури міжкультурної компетентності, виокремлено критерії сформованості міжкультурної компетентності студентів-іноземців, показники задля коректного оцінювання рівня сформованості міжкультурної компетентності міжкультурної комунікації.
Keywords: міжкультурна комунікація; міжкультурна компетентність; критерії; показники; рівні сформованості міжкультурної компетентності; українська мова як іноземна