ДІАЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ - Морозов, В. В. (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
В статті розглядається діалогічний підхід до організації навчально-виховного процесу та його використання у практиці навчання середньої та вищої шкіл. Ключові слова: діалог, діалогічне навчання. The article deals with the diaglogical approach to teaching and learning process and its application at secondary schools and universities. Key words: dialogue, dialogical training.