DEVELOPMENT OF CREATIVE PERSONALITY OF A FUTURE TEACHER - Nevmerzhytska, O.V. (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2009)
Стаття присвячена питанням формування особистості, здатної творчо мислити та приймати нестандартні рішення. Обгрунтовано педагогічні умови, що сприяють розвитку креативності майбутнього вчителя.