Науково-методичні аспекти створення інноваційного середовища в регіоні - Химинець, Василь (Educational Dimension, 2013)
Химинець В. В. Науково-методичні аспекти створення інноваційного середовища в регіоні. У статті розглядається вплив інформаційного суспільства на формування інформаційної культури вчителя. Проаналізовані структура та рівень сформованості інформаційної культури педагога, обумовлена необхідність використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках, що забезпечують ефективність навчального процесу.